Suche
Even geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt...

Vlucht zoeken

Nu zoeken naar goedkope vluchten

Vul aub de gewenste reisdata in en klik vervolgens op „vluchten zoeken”. U ontvangt vervolgens een vrijblijvend overzicht van de beschikbare trajecten en prijzen.

Selecteer aub een luchthaven van vertrek / bestemming


TrajectLuchthaven van vertrek

Luchthaven van bestemming

U hebt vandaag als datum gekozen. Daarom worden op de volgende pagina alleen vluchten getoond die later dan het huidige tijdstip vertrekken.

We wijzen er nadrukkelijk op dat het de verantwoordelijkheid van de passagier is om minstens 30 minuten voor vertrek te hebben ingecheckt.


Heenvlucht

Terugvlucht

Passagier
VolwassenenKinderen die op het moment van de reis jonger dan 12 jaar zijn kunnen bij Germanwings alleen reizen indien zij worden begeleid door een verantwoordelijke, meerderjarige persoon. De kinderen en de begeleider dienen in dezelfde boeking (d.w.z. met hetzelfde boekingsnummer) te zijn ingeschreven. Als dit niet het geval is, wendt u zich dan aub ten laatste 3 dagen voor vertrek tot ons Call Center.

Indien de meerderjarige begeleider geen voogdijschap heeft over het kind, dient een schriftelijke toestemming van de ouders en/of voogden te worden voorgelegd. Gebruikt u hiervoor aub het formulier. Zonder deze schriftelijke toestemming kan de reis helaas niet doorgaan.

Op rechtstreekse vluchten binnen Duitsland kunnen kinderen vanaf 5 tot en met 11 jaar bij Germanwings ook zonder begeleider reizen (alleenreizende kinderen). Our kindvriendelijke medewerkers zorgen over het welzijn van uw kinderen en zorg ervoor dat het veilig aankomt op de luchthaven van bestemming.

Baby’s jonger dan 2 jaar hebben geen recht op een zitplaats, maar worden tijdens de reis met een lusgordel vastgegespt op de schoot van een volwassene.

Als alternatief kan uw kind op een eigen zitplaats meereizen in een kinderzitje. Om deze optie te boeken kunt u enkel terecht bij ons Call Center of op de luchthaven aan een loket van Germanwings. Boeking via het internet is in dit geval uitgesloten.

Meer informatie over reizen met kinderen.

Opmerking: Als leeftijd geldt in principe de leeftijd op het moment van de laatste vlucht in de boeking.


Per boeking kunnen maximaal 9 personen (volwassenen en kinderen) worden geboekt.
Gelieve voor grotere groepen de groepsboeking te gebruiken.


Per volwassene kan maximaal één baby worden geboekt.


Het aantal passagiers moet tussen 0 en 9 liggen.


Een groot aantal aanbiedingen voor onze klanten
Tijdens de boeking kunt u ook gebruik maken van de maatproducten van onze partners: bv. huurauto, hotel, reisverzekering en dat aan exclusieve Germanwings-prijzen!